tuinonderhoud drachten

Naast zorg op maat verlenen wij bij ACT ook dienstverlening op maat. Heeft u kleine klussen in en rondom de woning? Is de tuin nodig toe aan onderhoud, is de schutting toe aan een lik verf of moet een woning leeggehaald en opgeruimd worden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! We zijn met name actief in de omgeving van Drachten en Heerenveen, maar in overleg is er veel mogelijk.

Niet alleen leveren wij uitstekend werk tegen een voordelig tarief, we gebruiken deze klussen ook om onze deelnemers praktijkervaring op te laten doen, om ze zo voor te bereiden op de arbeidsmarkt.

Interesse? Aan de hand van ons contactformulier kan u contact met ons opnemen. Vink in dat geval op het contactformulier even het vakje ‘Dienstverlening’ aan. Wij zorgen in dat geval voor een spoedige reactie.