In het kort

Voor verwijzers

ACT – Zorg op maat biedt dagbesteding en persoonlijke begeleiding op maat. Wij helpen u bij het vinden van een juiste dagbesteding en begeleiding voor uw cliënt. Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via het aanmeldformulier of telefonisch op nummer 06-23953935. Meer informatie over ACT en onze werkwijze vindt u op deze website.

ACT is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 67923607 en is opgenomen in het Landelijk Register Zorgaanbieders (LRZa). Daarnaast beschikt ACT – Zorg op maat over een door TÜV Nederland versterkt ISO 9001:2015-certificaat.

Voor cliënten

Bent u het stilzitten zat en zoekt u een passende dagbesteding of bent u op zoek naar iemand die u kan helpen bij uw problemen en het weer op de rit krijgen van uw leven? Neem dan contact op met ACT. Kom gerust binnen voor een bak koffie en maak kennis met onze begeleiders en onze deelnemers, zij kunnen u alles vertellen over hoe wij werken. Eventueel loopt u een dagje met ons mee om te ervaren hoe het is bij ACT.

Voor vragen en contact kunt u het contact formulier invullen of bellen met Ritske Boonstra op 06-23953935.

Copyright 2020 | ACT – Zorg op maat